Supplémentaire

À part des engrais traditionnels et des semences, Greenmix offre également une variété de produits différents.

Les agents mouillants d’Aqualution, peuvent être utilisés sur greens, tees et fairways. Le Soil2O par contre est un polymère superabsorbant à base de potassium non-toxique. Ce produit peut contenir jusqu’à 400 fois son propre poids en l’eau.

Liquid TS est en engrais liquide à base de potassium et de saponines, ceux-ci peuvent aller à l’encontre d’un excès de vers de terre.

Greenmix est de depuis quelques années représentant de la marque Maredo.

Cliquez ici pour aller directement à la page des produits divers dans notre brochure.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten