DLF

Met meer dan 100 jaar ervaring in de graszaad branche is DLF een zeer gewaardeerde naam. Voorheen was DLF bekend onder de naam Innoseeds in de Benelux. Met de Masterline productenlijn heeft DLF een programma speciaal ontwikkeld voor golfbanen. Uiteenlopende mengsels zijn beschikbaar van engels raaigras tot roodzwenk.

Echt bekend is Innoseeds geworden met de diverse struisgras rassen die zelfs tot topnoteringen op de Bingley lijst hebben geleid.

Greenmix is een van de vier distributeurs van DLF voor de Benelux.

Klik om direct naar de DLF pagina in onze brochure te gaan.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten